Hajdú Péter: ne mutogassa a punciját se a lányom, se a feleségem!...
Címlap / Showbiznisz / Hajdú Péter: ne mutogassa a punciját se a lányom, se a feleségem!

Hajdú Péter: ne mutogassa a punciját se a lányom, se a feleségem!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Óriási botrányt robbantott ki nemrég, hogy Sarka Kata kirohant a CKM-fotózásról. Hajdú Péter szerint Pantl Péter be szeretett volna látni felesége lába közé, míg a férfimagazin főszerkesztője szerint Hajdú a túl hisztis. Az internetes sztártévé riportere ezúttal annak járt utána, hogy mi is történt az ominózus fotózáson és hogy milyen következményei lesznek a történteknek. 

Hosszas egyezkedés után Sarka Kata beadta a derekát, s úgy döntött megmutatja bájait a CKM-nek, - persze csak mértékkel. Hajdú Péter szerint ezt a kérést nem tartotta tiszteletben az újság főszerkesztője, aki másoknak is megmutatta volna a nemrég szülő nőnek már túlon túl intimnek számító bájait. "A hírekkel ellentétben nem Nánási Pál fotós, hanem a CKM főszerkesztője, Pantl Péter szeretett volna belátni Kata lába közé" - meséli a tabutv.hu riporterének Hajdú Péter, aki szerint minden egy átlátszó bugyi miatt történt.

"Mondta az újság főszerkesztője, hogy tedd szét a lábad és mondta a Kata, hogy de nem, mert nagyon átlátszó volt. Nem gondolom azt, hogy esztétikus az, ha szétteszi a lábát a feleségem. Fáradt is volt már, elsírta magát és kirohant" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában az Esti Frizbi műsorvezetője.
 
Sarka Kata és férje ezután távoztak a fotózásról, de hogy ennek lesz-e valami következménye, azt még nem lehet tudni. "Amikor ez történt, akkor már három sorozaton túl voltunk, tehát azt gondolom, hogy az anyag megvan. Szerintem meg fognak jelenni a fotók, tehát azt gondolom, hogy meg fogunk tudni állapodni" - osztotta meg a tabutv.hu nézőivel Hajdú, aki leszögezte: nem egy kreált botrányról van szó.
 
"Nem örülnék neki, ha a lányom húsz év múlva mondjuk valamelyik férfimagazin címlapján szerepelne. Nem mondom, hogy lebeszélném egy igényes fotózásról. Nem örülnék neki, de engedném: ne mutogassa a punciját se a lányom, se a feleségem!" - tette hozzá a Tabu Tv videójában Hajdú Péter, aki szerint nem lenne jó, ha vidéki kocsmákban nézegetnék a szerettei punciját.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1805 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x