Tízmilliókat kell fizetni Bochkorékért, Gáspár Lacit elhagyták...
Címlap / Showbiznisz / Tízmilliókat kell fizetni Bochkorékért, Gáspár Lacit elhagyták a régi barátok

Tízmilliókat kell fizetni Bochkorékért, Gáspár Lacit elhagyták a régi barátok

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Lapszemle: A Sláger helyére lépő rádió átvenné a duót, de ehhez ki kell vásárolnia őket. Szerződésük ugyanis 2010 végéig él. Kilátástalan szegénységből indult, ma már tisztes jómódban él Gáspár Laci.  

Kádár Tamás, az Est Media Group ügyvezető igazgatója elárulta, tárgyalásokat folytatnak a Bumeránggal, ám Borost és Bochkort 2010 végéig szerződés köti a Sláger Rádióhoz. - Lojálisak vagyunk a munkaadónkhoz, és nem is szeretnénk ujjat húzni velük. Arról nem is beszélve, hogy életünk legjobb tíz évét köszönhetjük a Slágernek, és ha békésen nem tudunk megoldani egy ilyen problémát, akkor inkább nem is oldjuk meg - mondta ezzel kapcsolatban Boros Lajos a Blikknek.
 
Az egykori megasztáros barátnőjével megteremtette közös otthonát, autón jár, de nagy árat fizet mindezért: barátai elhagyták, irigyei pedig egyre szaporodnak. – Elfordultak mellőlem, mások megpróbáltak kihasználni. Nehéz feldolgozni ezt, de megpróbálom elfelejteni, mert egy út van, az előre – mondta Gáspár Laci a Borsnak.
 
Kaiser Ede már a bíróság szerint sem bűnös a 2002-ben elkövetett, nyolc halálos áldozatot követelő móri bankrablásban. A Fővárosi Bíróság azonban más bűncselekményekért 18 év börtönbüntetésre ítélte. Részletek a Népszabadságban.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 982 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x