Nem, kösz! Erik miért vált ki a No Thanx-ből?
Címlap / Showbiznisz / Nem, kösz! Erik miért vált ki a No Thanx-ből?

Nem, kösz! Erik miért vált ki a No Thanx-ből?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-10

Vasárnap már új énekessel koncertezett a No Thanx zenekar, ugyanis úgy találták, hogy ez így jobb lesz mindannyijuknak. A döntés nem egyik napról a másik napra született, sokkal inkább egy hosszú út következménye volt az elválás. Erik egyenlőre szeretne az iskolára koncentrálni, de a szóló énekesi pálya sem áll tőle távol. 

Kisó szerint is nagyon rossz volt már látni azt, ahogy Erik hónapokon keresztül azon őrlődik, hogy mit tegyen és merre tovább. De a döntés megszületett: a fiúk külön utakon folytatják. "Különböző nézeteink voltak a zenével kapcsolatban, nem egyeztek a szakmai jellegű dolgaink és az útjaink sem. Úgy gondoltam, hogy jobb lesz majd így egymás nélkül" - meséli a tabutv.hu riporterének Skrapits Erik, aki a legfrissebb hírek szerint most Kisóval közös szerelmes dalra készül.

"Azt gondolom, hogy a zenekar tovább folytatja a zenélést, de hogy velem mi lesz, azt majd meglátjuk" - kezdi sejtelmesen Erik, akinek persze később megeredt a nyelve. "Most egyenlőre szeretnék iskolára is koncentrálni, de amellett szeretnék egy dolgot létrehozni, ami majd ha létre fog jönni, az száz százalékban egy önazonos dolog lesz" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában a No Thanx egykori énekese.

Erik természetesen kikérte a családja és a párja véleményét is a döntésről, de mindenki úgy látta jónak, ha maga tesz pontot az ügy végére.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2013 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x