Zokogás az éterben - búcsúzott a Sláger és a Danubius rádió...
Címlap / Showbiznisz / Zokogás az éterben - búcsúzott a Sláger és a Danubius rádió

Zokogás az éterben - búcsúzott a Sláger és a Danubius rádió

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Lapszemle: Nincs mit csodálkozni azon, hogy a legvagányabb műsorvezetők hangja is el-elcsuklott a tegnapi záró adáson mind a Slágeren, mind a Danubius Rádió stúdióiban. 

- Vannak könnyek, röhögések és morbid humor - tájékoztatott folyamatosan a benti hangulatról Bocsi az éterben, aki bevallotta, kétségbeesett, mert nem tudja, hol folytatják a slágeresek. Boros Lajos így búcsúzott: "Nem fújták le a meccset, ez csak a félidő! Egyet ne felejtsetek el: a bumeráng mindig visszajön!" - Kicsit szomorúbb adás lett, mint amit eredetileg akartunk, de ez valahol érhető, hiszen ma egy 23 éves rádiótól, a munkatársaktól, a háttéremberektől búcsúztunk, azoktól, akik hosszú évek alatt a Danubius Rádiót jelentették - árulták el a Pirítós műsorvezetői. Bővebben a Blikkben.


Autós felvonulás Budapesten, tülkölés, dudálás reggel nyolckor, síró hallgatók az éterben és a hangstúdiók előtt. Ezek voltak a Bumeráng szimpatizánsainak utolsó, kétségbeesett reakciói arra, hogy kifejezzék szolidaritásukat kedvenc ébresztőműsoruk mellett. Hiába volt azonban a szimpátia sokszor megható és messze hangzó megnyilvánulása, Bochkor Gáborék tegnap kénytelenek voltak elköszönni rajongóiktól, és egyelőre maguk sem tudják, mikor ébreszthetik őket újra - írja a Bors. Eddig nem hoztak eredményt a Sláger vezetôinek erőfeszítései, hogy új frekvencián folytatódjon az adás.

Bochkor Gábor és Boros Lajos a búcsú ellenére folytatásra számít, méghozzá egy Budapesten és környékén fogható frekvencián. A Népszabadság úgy tudja, a Roxy Rádióval tárgyal a Sláger, ám nem megvenné, csupán bérelné a frekvenciát a fővárosi adótól. A Danubius reggeli műsorának (Pirítós) stábja is folytatásra számít. Sebestyén Balázs tegnap reggel sejtelmesen annyit mondott: tárgyalnak, és hamarosan eldől, hogy a műsor folytatódik-e valahol.


Danubius és Sláger műbalhé: valójában mindenki jól jár - véli a Heti Válasz. Tény, hogy a Neo-ért szocialisták, a Class FM-ért ellenzékiek lobbiztak. Csakhogy az állam és a magyar zene is jobban jár, a hallgatók pedig nem veszítenek semmit. A magazin utal arra is, hogy az amerikai hátterű Sláger érdekében, ha kellett, az Egyesült Államok követsége, egyes szenátorai is bevetették lobbierejüket.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5279 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x