Munkakerülés miatt perlik Rod Stewartot
Címlap / Showbiznisz / Munkakerülés miatt perlik Rod Stewartot

Munkakerülés miatt perlik Rod Stewartot

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-06

Az elmúlt években három alkalommal is lemondta koncertjeit, ezzel komoly anyagi károkat okozott megrendelőinek Rod Stewart, akit ezért most 3,3 millió dollárra (586 millió forint) perelt be egy jól menő ügyvédi iroda. 

A Glaser, Weil, Fink, Jacobs, Howard & Shapiro ügyvédi iroda kedden nyújtotta be keresetét Los Angelesben. A médiajogra szakosodott vállalkozásnak számtalan jól ismert ügyfele van, nemrég pedig az építész Frank Gehryt és a televíziós műsorvezető Bob Barkert képviselte sikerrel a bíróságon.


A kereset szerint Stewart három alkalommal is lemondta koncertjeit, melyek egyike egy 2000 decemberére meghirdetett Las Vegas-i fellépés volt. Egy szövetségi bírói döntés értelmében az énekes 2 millió dollárral (355 millió forint) tartozik a Rio szállodának és kaszinónak a műsor elmaradása miatt.

A benyújtott kérelem továbbá egy védjegyjogi ügy kapcsán is megnevezi a Rock and Roll Hall of Fame tagját, illetve egy koncertszervező is keresetet nyújtott be ellene. Rod Stewart menedzsere egyenlőre nem reagált a történtekre.



(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1570 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x