Bochkor Gábor a leggyengébb láncszem
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Bochkor Gábor a leggyengébb láncszem

Bochkor Gábor a leggyengébb láncszem

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-25

A rádiós műsorvezető két nővel él együtt. Persze nincs szó arról, hogy megcsalná szerelmét, csupán kislányuk kapcsolódott be az életükbe, aminek Gábor nagyon örül. Az őszülő megmondó szerint teljes az összhang közte és párja közt: ugyanolyan értékek szerint nevelik a kicsit, bár apa mindig hamarabb beadja a derekát. 

 

Rendezvénynaptár
Bochkor Gábor szeret két nővel élni, nincs zavarban a helyzettől. Miért is lenne? Számára nagyon kellemes az otthoni női uralom, bár mindketten más korosztályok, egy pillantással le tudják venni a rádióst a lábáról.

"A kislányom egyszerűen egy tündér, és Andival meg egyszerűen teljes harmóniában neveljük. Mind a ketten ugyanazokat a dolgokat élvezzük, nem is beszéljük meg egymással, hogy kinek mi a nevelési elve, mert pontosan találkozik ez mindkettőnkben" - meséli a tabutv.hu riporterének a tegnap megszűnt Sláger Rádió reggeli műsorának műsorvezetője.

Az őszülő műsorvezető elárulta: kislánya nagyon hamar kenyérre tudja őt kenni. "Én vagyok a leggyengébb láncszem a nagy nevelési uralomban. Ha csokit kell valakitől kierőszakolni, akkor pontosan tudja, hogy apához kell jönni, mert előbb-utóbb beadom a derekam" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában Bochkor Gábor, aki szerint a családi életük teljesen demokratikus.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
 
 
[ 3378 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x