Koós János nem mutatja meg a fenekét!
Címlap / Showbiznisz / Koós János nem mutatja meg a fenekét!

Koós János nem mutatja meg a fenekét!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A híresztelésekkel ellentétben az énekes emésztőrendszerét nem támadta meg semmilyen rettegett kór, csupán az újságírók tolla nem volt túl kegyes hozzá. Koós az internetes sztártévének őszintén beszélt arról, hogy mindent a "hülye" újságok találtak ki. Az ikonná vált énekes hosszan ecsetelte a "Győzike" effektust és kijelentette: Ő már nem mutatja meg a fenekét a többi mai trendi celebbel ellentétben! 

A népszerű táncdalénekest a Blikk több olvasója is egy fővárosi kórházban vélte látni, azonban Koós állítása szerint makk egészséges. "Állandóan vagyok vagy az egyik újságban, vagy a másikban. Mindig valami hülyeséget írnak, hogy ilyen beteg voltam meg olyan beteg voltam, közben meg semmilyen beteg nem voltam" - meséli a tabutv.hu ri porterének az 1937-ben született Koós János, aki máig nagyon aktívan éli a mindennapjait.

"Már nem vagyok egy Győzike, nem vagyok egy Büngyike, egy Tyuntyika, nem vetkőzök le, nem mutatom meg a fenekemet, nem mutatom meg az alsónadrágomat, én már csak eléneklem az én dalaimat, amire azért mindig teltházak vannak, hála istennek" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában az énekes, aki szerint a hosszú élet titka a génekben rejlik.

Koós János büszke a családjára, hiszen szerinte Ő a génekben rejtőző értékeinek és a zenének köszönheti minden sikerét és egészségét is. "Rengeteg olyan zene van most, amit már jövőre azt sem fogjuk tudni, hogy kik azok" - fejezte be az elmélkedést a tabutv.hu-n a táncdalfesztiválok sztárja.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2072 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x