Drámai pillanatok és sírás a Danubiusban
Címlap / Showbiznisz / Drámai pillanatok és sírás a Danubiusban

Drámai pillanatok és sírás a Danubiusban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Szerdán éjfélkor a Danubius és a Sláger Rádió is végleg elhallgatott. Az internetes sztártévé stábja a Danubius reggeli műsorának műsorvezetőit és szerkesztőit kísérte végig az utolsó órákon. 

A megható élményben azonban nem csak a rádió dolgozói, hanem a rengeteg, a stúdió előtt álló hallgató is részesedett. Síró dolgozók és tervek a Tabu Tv videójában!

Drámai hangulatban búcsúzott a Danubius Rádió stábja. Stábunkat megtört, zokogó szerkesztők és műsorvezetők fogadták. "Azt gondolom, hogy nem szégyen sírni, még ha negyven éves az ember, akkor sem. Lesz még ilyen pillanat az elkövetkezendő napokban, egészen biztos vagyok benne" - mondta el a tabutv.hu riporterének Rákóczi Ferenc, aki szinte a rádió indulása óta a csapat tagja.

"Balázsnak meg a Janinak egy picit más ez a történet. Ma egész reggel csendben voltam, pont azt próbáltam elkerülni, hogy itt kicsit megitassam az egereket, de ezt a Balázs a végén marha jól észrevette és ráadásul bele is vitt ebbe a dologba. Ennek ellenére nem szégyen ez, nincs azzal semmi problémám, hogy elbőgtem magam, hiszen ez nekem tíz év" - meséli a Danubius Pirítós fenegyereke, aki társaival együtt a székház előtt emlékeztek a szép pillanatokra a hallgatókkal.

Azóta már szinte bizonyos, hogy a Danubius Pirítós stábja a Class FM-nél folytatja.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2789 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x