Nem talált vevőre Carla Bruni-Sarkozy aktfotója
Címlap / Showbiznisz / Nem talált vevőre Carla Bruni-Sarkozy aktfotója

Nem talált vevőre Carla Bruni-Sarkozy aktfotója

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Nem talált vevőre egy árverésen Carla Bruni, Nicolas Sarkozy francia elnök feleségének még modellként 1993-ben készült aktfotója, miután senki sem kívánta megadni a legalacsonyabb elfogadható árat sem. 

Michel Comte divatfotós felvételét a Piasa aukciósház bocsátotta kalapács alá 4000 eurós kikiáltási áron egy német gyűjtő megbízásából, és 6000 és 9000 euró közötti összeget remélt érte.

Miután a legnagyobb felkínált ár - 5800 euró - alatta volt az eladó számára elfogadható legalacsonyabb összegnek, nem került sor az üzletre.

2008 áprilisában egy másik Bruni-aktfotó a költségeket is beszámítva 91 ezer dollárért kelt el a Christie’s aukciós háznál New Yorkban.

Két hónappal a francia elnök és Carla Bruni házassága után a fotó a szokásosnál nagyob érdeklődést váltott ki mind a médiában, mind a műgyűjtők körében.

A most eladásra kínált fekete-fehér felvételen Carla Bruni ruhátlanul áll, szemérmét kezével eltakarva, tartása Georges Seurat XIX. századi francia festő 1888-ban készült Modellek című képe egyik nőalakjára emlékeztet.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2606 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x