Az Újhold jegyeladási rekordot döntött
Címlap / Showbiznisz / Az Újhold jegyeladási rekordot döntött

Az Újhold jegyeladási rekordot döntött

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-24

Jegyeladási rekordot döntött a héten mozikba került Újhold című vámpírfilm, a bemutató éjszakáján 26,6 millió dollárt (4,7 milliárd forintot) forgalmaztak a jegyekből, megdöntve ezzel a bemutatók bevételeinek rekordját, amelyet a Harry Potter és a félvér herceg című film tartott. 

Még a tavalyinál is több rajongó várta az Alkonyat folytatásaként megszületett Újhold című vámpírfilm hétfő éjszakai bemutatóját. A Stephen Meyer vámpírrománca alapján készült film férfi főszereplője, Robert Pattison már a hétfői bemutatón páratlan érdeklődésről beszélt. "A múlt héten voltunk világ körüli turnén a filmmel, és minden egyes városban hihetetlen volt a fogadtatás" - örvendezett.


A filmet készítő független stúdió, a Summit Entertainment közölte, hogy bemutatói jegyeladási rekordot döntött az Újhold, a "Harry Potter és a félvér herceg múlt év júliusi bemutatójakor csak 22,2 millió dollárt forgalmaztak az amerikai mozik."

A stúdió becslése szerint a jegyeladások a forgalmazás első három napján elérik a 140,4 millió dollárt az Egyesült Államokban és a 258,8 millió dollárt világszerte. Ezzel az első három napi eladások tekintetében a harmadik helyre került A sötét lovag (158,4 millió dollár) és a Pókember 3 (151,1 millió dollár mögött) című filmek mögött.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2370 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x