SP hisz a vámpírokban!
Címlap / Showbiznisz / SP hisz a vámpírokban!

SP hisz a vámpírokban!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-18

Éder Krisztián meglepő kijelentést tett az internetes sztártévé riporterének: azt gondolja, hogy léteznek rajtunk kívül más értelmes élőlények is a Földön. Az ifjú énekes bár nem találkozott még eggyel sem, feltétlenül hisz a vámpírok és a földönkívüliek létezésében is. És hogy elárulták-e már neki a szülei, hogy a mikulás nem létezik? A videóból ez is kiderül! 

Közeleg a karácsony és a mikulás. SP már nem hisz a vörös ruhás nagy szakállú létezésében, viszont a vérszívókban már annál inkább. "Hiszek a vámpírokban és az ufókban is. Nem tudom megmagyarázni, hogy miét. Egyszerűen csak úgy érzem, hogy léteznek a földön rajtunk kívül más élőlények is" - meséli a tabutv.hu riporterének az énekes, aki bár még nem találkozott ilyen lényekkel, szívesen megismerkedne velük.

A zenész valószínűleg már arra is gondolt, hogy milyen remek karácsonyi ajándék is lenne egy ehhez hasonló nagy találkozás a rajongóktól, ám Ő jelenleg sokkal jobban aggódik azon, hogy mi kerül majd a család fája alá.

"Nagyon készülök már. Gondolkodom, hogy kinek milyen ajándékot vegyek. Nagyon várom, hogy hazamehessek a családomhoz, sajnos csak nagyon ritkán tudok velük lenni, most nekem az lenne a legfontosabb, hogy ott lehessek" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában SP, aki karácsonykor nem, de szilveszterkor dolgozni fog.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2846 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x