Mézeskalács a kis betegeknek
Címlap / Showbiznisz / Mézeskalács a kis betegeknek

Mézeskalács a kis betegeknek

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Mézeskalácsot sütöttek a sztárok a Tűzoltó utcai klinika kis betegeinek. 

December 19-én és 20-án újra jelentkezik a Teleton hétvége a VIVA műsorán. Az egészen december végéig tartó adománygyűjtő akció csúcspontja a két napos élő adás, ahol sztárok gyűjtenek a Tűzoltó utcai gyermekklinikának. A beteg gyermekek megsegítése érdekében idén is összefogtak a sztárok, és egy közös mézeskalács-sütéssel kedveskedtek a gyerekeknek.

Vidám, elő-karácsonyi hangulatban gyúrtak, sütöttek és díszítettek a sztárok: mézeskalács-figurákat készítettek a beteg gyerekeknek, hogy ezzel is jobb kedvre derítsék a gyógyulni vágyó kicsiket. A jótékony eseményen rengeteg híresség mutatta be szakácstudományát. Eljöttek a VIVA műsorvezetői, Ada, Ben és Zola, az Operett színház művészei, Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán, a Jóban Rosszban sztárjai Legerszki Kriszti és Végh Judit, Kovács Áron, Lola, Fekete Dávid, Király Viktor, Puskás Peti az Anti Fitness Club zenészei, SP és Rami.


Az alkalmi sztárszakácsok a kedvesség mellett kreativitásából is jelest kaphatnak: a szokásos karácsonyi formák mellett Rubik-kockát, dísztálkákat, szívecskéket illetve egy Teleton feliratot is megformáztak a finom tésztából, az elkészült remekműveket pedig ehető gyöngyökkel és többféle színes cukormázzal díszítették. A végeredményen az sem látszott, hogy többen még sosem próbálták ki ezt a karácsonyi édességet. Ada például elmesélte, hogy tavaly készített először mézeskalácsot, és míg a tésztát ő gyúrta be, a formázásban már az ikrek is segítettek.

A Teleton a VIVA adománygyűjtő akciója, amelynek keretében idén is a Tűzoltó utcai gyermekklinikának gyűjt a tévécsatorna. Az adománygyűjtő vonal telefonszáma 06 91 22 50 55, a hívás díja pedig 300 forint + áfa. Minden egyes hívás életeket menthet, hiszen a tavaly befolyt több mint 9 millió forintból egy diagnosztizáló berendezést sikerült vásárolni, ami 2009-ben sok gyermek gyógyulásához járult hozzá.

A VIVA Teleton hétvégéje december 19-én és 20-án, élő adásban zajlik majd. Az adománygyűjtő műsor alatt folyamatosan lehet telefonálni, és az emelt díjas hívásokból befolyt összeggel a VIVA a Tűzoltó utcai gyermekklinika betegeit segíti. A két napos élő hétvégéhez közeledve novemberben minden pénteken beszélgetések lesznek láthatóak a témával kapcsolatban az Interaktív műsorán.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3801 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x