Debreczeni Zita nem akar színésznő lenni
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Debreczeni Zita nem akar színésznő lenni

Debreczeni Zita nem akar színésznő lenni

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-21

A gyönyörű modell már nem szeretnem színésznő lenni, de korábban több ilyen jellegű válogatáson is járt már, sőt kétszer kamera elé is állhatott. Mindkét filmben tragikus vége lett az általa eljátszott karakterének: az egyikben megölték, a másikban pedig megerőszakolták és eladták. A rövidre sikeredett színészi pályafutása ellenére Zita imádja a filmeket: legutóbb például a Twilightot nézte meg barátnőivel. 

A szolnoki lánnyal nemrég még naptárbemutatójával kapcsolatban beszélgettünk, de most egy régi titokra derült fény: színésznő szeretett volna lenni, de valamiért mégsem jött össze a dolog. "Már nem szeretnék színésznő lenni abszolút. Volt egy casintg, ami alapján azt gondolták, hogy én ezt el tudom játszani, én pedig elvállaltam, de ann yira nem hajtom ezt a dolgot" - meséli a tabutv.hu riporterének Debreczeni Zita, aki eddig két filmben szerepelt.

"Kisebb-nagyobb sikerrel domborítottam a vásznon: az egyikben megöltek, a másikban pedig megerőszakoltak és eladtak, de ez már nem most volt" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában a mostanában a fotós szakmával is kacérkodó modell, akivel Kefír születésnapi buliján találkozott az internetes sztártévé stábja.

Debreczeni Zita egyébként imádja a filmeket: legutóbb pont az interjú előtt nézte meg a barátnőivel a Twilightot. "Van olyan barátnőm, akit borzalmasan mélyen meghatott a film, de én ezt a dolgot azért nem éreztem annyira át. Lehet, hogy nem vagyok annyira romantikus lelkületű, mint amennyire az a film az" - tette hozzá a Tabu Tv videójában Zita, aki Dukai Reginával együtt szívesen részt vett volna a film szereplőválogatásán.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 


 
 
[ 3110 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x