Kirabolták a call girlt, aki könyvet írt Berlusconival töltött...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kirabolták a call girlt, aki könyvet írt Berlusconival töltött éjszakájáról

Kirabolták a call girlt, aki könyvet írt Berlusconival töltött éjszakájáról

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-30

Lakása kirablásáról és személyes fenyegetésekről számolt be Patrizia D’Addario call girl, aki könyvet jelentetett meg Silvio Berlusconi olasz miniszterelnökkel töltött éjszakájáról. 


Rendezvénynaptár
A nő elmondta, hogy miután nyilvánosságra hozta az olasz kormányfővel töltött éjszakáról készült hangfelvételeket, súlyos fenyegetésekkel és agresszióval kellett szembesülnie. Felforgatták a lakását is, ahonnan állítása szerint egy drága televízión kívül mindent elvittek tőle. D’Addario az esetről értesítette a rendőrséget.

A L’Espresso című olasz hetilap állítólag megszerezte az említett felvételt, amelyen egy Berlusconiként azonosított férfi hallható, amint felkéri a nőt, hogy várja meg őt a "nagy ágyban", amíg lezuhanyozik.


A prostituált szerdán megjelenő Gradisca, Presidente (Kívánságára, elnök úr) című könyvében elmeséli a római elnöki rezindencián töltött éjszakájának részleteit. Állítása szerint fizettek neki azért, hogy részt vegyen az kormányfő partiján. Beszámol saját életének néhány állomásáról is, többek között boldogtalan gyermekkoráról.

D’Addario elmondta: azért adta testét Berlusconinak, mert azt remélte, hogy a férfi segít neki egy vidéki panzió megnyitásában. "Nem fizetett nekem. Nem pénzt kellett volna adnia - egészen mást ígért. A testemet adtam neki, de ő nem adott semmit" - írja könyvében.

A Berlusconival való találkozása részleteinek többségét már elmesélte néhány interjúban. A kormányfő állítása szerint sohasem fizetett szexuális szolgáltatásokért, így magát rágalmazás áldozatának tartja.

A Maddalena Tulanti újságíró közreműködésével írt, 242 oldalas könyvet tizenötezer példányban adták ki: a címlapon a vonzó, szőke D’Addario mint "az egész világ leghíresebb konzumnője" látható. Ha sikeres lesz, az Aliberti olasz kiadó által közzétett műnek azonnal megjelenik a második kiadása is.

Tulanti úgy gondolja, "D’Addario nemcsak egy call girl, sokkal több annál. Az ő élete a mai olasz nők szerepének, testének és méltóságának jelképe".

A könyvből hamarosan filmet is készít a Telenorba, Dél-Olaszország legnagyobb kereskedelmi televíziós csatornája. A forgatásokat november végén kezdik meg Bariban - a délolasz kikötőváros D’Addario szülővárosa. A filmben a konzumlány önmagát játssza, mellette több olyan nő is feltűnik majd, akiket meghívtak Berlusconi hírhedt vad bulijaira.

Júliusban egy szardíniai lesifotós több mint ötezer fotót készített a kormányfő számos magas rangú vendégéről annak villájában: a meztelen férfivendégek szintén meztelen hölgykísérőikkel szórakoztak a medencénél.

A 73 éves Berlusconi felesége, Veronica Lario tavasszal jelentette be, hogy elválik férjétől, miután Berlusconi részt vett egy fotómodell 18. születésnapján tartott partin.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

  
 
[ 2212 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x