Caramel: nem vagyok celeb
Címlap / Showbiznisz / Caramel: nem vagyok celeb

Caramel: nem vagyok celeb

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Több hazai híresség után, most az aranytorkú Megasztáros kikéri magának: Ő nem celeb, hanem zenész! Caramel ok nélkül nem szeret szerepelni a bulvárlapok hasábjain vagy oktalan tévéműsorokban annak ellenére, hogy tudja: ez létfontosságú az Ő munkájukban. Ki celeb és ki nem? Caramel véleménye a videóból kiderül! 

"Belemerültem, de ugyanakkor én próbálok kimaradni belőle. Fú, nekem attól a szótól is, hogy celeb... Én nem vagyok celeb. Én egy dalszerző énekes vagyok, aki néha a színpadon áll és ez nyilván azzal jár, hogy ismerik a nevét és az arcát" - meséli a tabutv.hu riporterének Molnár Ferenc Caramel, aki a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának második szériájának győzteseként vált népszerűvé.

Az énekes próbál elsősorban a munkásságával kitűnni és nem az esetleges magánéleti problémáit bulvárlapokon vagy ilyen jellegű tévéműsorokon keresztül kiteregetni. "Engem nem láttok ok nélkül pletykamagazinokban, vagy félórás tévés műsorokban szerepelni. Nem azt mondom, hogy ez nem kell, hiszen mindez létfontosságú a mi munkánkban, de módjával kell bánni vele" - mondta el a Tabu Tv videójában Caramel, akivel Dukai Regina, Debreczeni Zita és Zimány Linda közös naptárának bemutatóján beszélgettünk.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2460 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x