Halász Judit sírva lett filmsztár
Címlap / Showbiznisz / Halász Judit sírva lett filmsztár

Halász Judit sírva lett filmsztár

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-12

Október óta már a mozikban is látható a Kossuth-díjas magyar színésznő, énekesnő koncertfilmje, amelyről exkluzív interjút készített az internetes sztártévé riportere. Halász Judit maga sem tudja, hogy hogyan sikerült ilyen jóra összehozni a filmet, de mindenesetre nagyon nagy munka áll mögötte. Az énekesnő szerint az adja a film érdekességét, hogy sok szempontból mutatják be, hogy milyenek a gyerekek. De vajon milyen Halász Judit nagymamaként? 

Tizennyolc megjelent lemez után először egész estés filmkoncertet forgattak a színművésznővel, aki a nézőkkel együtt a könnyeivel küszködött a film közben. "Nem tudom, hogy ezek az emlékezés könnyei-e, de néha tényleg elszorítja az ember szívét. Én nem azon sírok, amit a vásznon látok, hanem az embert néha egy kicsit megindítja az, hogyha visszagondol az évek múlására" - meséli a tabutv.hu riporterének Halász Judit, aki az interjú közben is a könnyeit törölgette.

"Én szívesen csinálom, szeretettel csinálom és igazán ott vagyok amikor teszem a dolgomat. Nagyon szeretek a gyerekekkel lenni és nagyon szeretem a családi közönséget. Imádom őket nézni és szerettem volna, ha más is láthatja azt, amit én láthatok a színpadról" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában a Kossuth-díjas színművésznő, aki generációkat mozgat meg szerzeményeivel.

Minden nagymama szokott az unokáinak énekelni, így Halász Judit is. "Azt hiszem, hogy az Almaszósz c. dalt szerették nagyon, meg a Boldog születésnapot is. Ezeket mindenkinek elénekelték és büszkék voltak arra, hogy már tudják elejétől a végéig" - osztotta meg a Tabu Tv-re klikkelőkkel a még mai napig fiatalos Halász Judit, akinek Csiribiri címmel készült el a koncertfilmje.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2466 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x