Judy Nero pánikbeteg!
Címlap / Showbiznisz / Judy Nero pánikbeteg!

Judy Nero pánikbeteg!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-05

Az ex-pornós bevallotta: súlyos betegséggel küzd. Judy Nero pánikbetegsége miatt antidepresszánsokat szed, épp nemrég emelték újra az adagját. A stressz-betegség hatására teljesen megváltozott az élete, de végre szeretné visszakapni régi önmagát! Decembert tűzte ki célul, hogy megoldódjon a problémája, és ahogy mondja, ehhez csak az Ő akaratereje kell. 

Judy folyamatos kezelésekre jár, kísérleteznek az orvosok a gyógyszerei beállításával és másképp éli az életét, mint régebben. "A kedélyjavító anyagomat azt felemelték, úgyhogy most jól érzem magam, viszont az a probléma, hogy ettől a gyógyszertől meg enni nem tudok. Én szeretnék ezen a betegségen túllenni minél hamarabb, decembert tűztem ki magamnak célul, de utána nem vagyok hajlandó szenvedni többet!" - mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában az ex-pornósztár, aki már évek óta küzd a betegséggel.

"Ebből a betegségből csak akkor tud kigyógyulni egy ember, hogyha Ő is szeretné. Én nagyon szeretnék, mert soha életemben nem voltam beteg és nem is szeretnék az lenni. Szeretném visszakapni a régi önmagamat és ugyanúgy élni, mint idáig, és ez csak rajtam múlik" - meséli a tabutv.hu videójában Judy, aki kijelentette, hogy a gyógyszerek nélkül jelenleg a mindennapi életét nem tudja élni.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3292 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x