Michael Jackson ügyében csak hónapok múlva történhet vádemelés...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Michael Jackson ügyében csak hónapok múlva történhet vádemelés

Michael Jackson ügyében csak hónapok múlva történhet vádemelés

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Tovább húzódik a nyomozás Michael Jackson gyógyszer túladagolás miatt bekövetkezett halálának ügyében, és csak hónapok múlva kerülhet sor vádemelésre - értesült a Los Angeles Times. 

A rendőrség és az ügyészség orvos szakértőket, tanácsadókat vont be a hatalmas mennyiségű bizonyíték átvizsgálására - írta hétfői számában a napilap meg nem nevezett rendőrségi forrásra hivatkozva.

Esetleges vádemelésre inkább hónapok, semmint hetek múlva kerülhet sor - közölte a forrás. A rendőrségi nyomozás középpontjában Jackson június 25-én váratlanul bekövetkezett halála óta az énekes magánorvosa, Conrad Murray áll.


Patrick Gannon Los Angeles-i rendőrfőnök a People magazinnak korábban úgy fogalmazott, hogy az ügyben idén már nem várható döntés. "Ezzel időt nyerünk, hogy biztosak lehessünk abban, hogy minden rendben zajlik" - erősítette meg a Gannon által mondottakat a Los Angeles Times névtelen forrása.

Conrad Murray orvos egyes források szerint június 25-én számos nyugtató hatású gyógyszert adott be az énekesnek alvási zavarai leküzdésére, majd még Propofol nevű altatószert is beinjekciózott neki. A világhírű zenész szíve azonban megállt a sok szertől. A hivatalos orvos szakértői vélemény szerint a szívmegállás oka a Propofol által kiváltott akut mérgezés volt.

Murray rövid ideje újra foglalkozhat betegekkel, a houstoni Armstrong Klinikára egy hete tért vissza. Az orvos kardiológusként dolgozott az intézményben az előtt, hogy tavasszal Jackson magánorvosa lett.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 


 
 
[ 1478 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x