Brasch Bence folyamatosan kimerült!
Címlap / Showbiznisz / Brasch Bence folyamatosan kimerült!

Brasch Bence folyamatosan kimerült!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-10

A Csillag Születik aranytorkú énekese hétről-hétre jobban teljesít a tehetségkutató műsorban, ami rengeteg energiáját elveszi. Minden nap énektanárhoz és próbákra jár, aztán amikor hazaérne, rajongók százainak leveleire válaszol, de ezt a fiatal fiú egyáltalán nem bánja. Brasch Bence szerint mindannyian ugyanannyira esélyesek a győzelemre, de nincs olyan akitől jobban tartana, mint a többiektől. 

Bence első sikerét egy általános iskolai népdal versenyen aratta, majd a városi színjátszó körben bontogatta szárnyait, most pedig az RTL Klub Csillag Születik c. műsorában landolt, ami igazán meghozta neki a népszerűséget. "Még nem szoktam meg teljesen, hogy felismernek az emberek. Nagyon jó érzés, hogy sokan odajönnek gratulálni, teljesen ismeretlen emberek odajönnek gratulálni" - meséli a tabutv.hu videójában Brasch Bence, aki jelenleg egyedülálló, amit a rajongók ki is használnak.

A kis csillag nagyon sok jelölést és üzenetet kap különböző közösségi portálokon, de szerinte nem ez a megfelelő fórum az ismerkedésre. "Próbálok mindenkinek visszaírni, de nyilván interneten nem lehet nagyon megismerkedni senkivel, még így kép alapján sem" - mondta el a tabutv.hu-ra klikkelőknek az énekes növendék, aki hétről-hétre vért izzadva készül a szombati megpróbáltatásokra.

"Nagyon-nagyon fárasztóan telnek a napok, de azért szerintem megéri a sok munka, mert mindenkinél hétről-hétre látszódik a fejlődés. Én Éliás Gyulához járok énekelni, minden nap ott vagyok nála a stúdióban. Most is látszik, hogy elég fáradt vagyok és hogy ki vagyok merülve, de próbálom a legjobbat nyújtani" - osztotta meg a tabutv.hu nézőivel Brasch Bence.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2291 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x