Újra Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János ébreszti...
Címlap / Showbiznisz / Újra Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János ébreszti a hallgatókat

Újra Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János ébreszti a hallgatókat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-27

újra együtt a sikeres trtó, minden hétköznap reggel 6-tól 10-ig a megszokott hullámhosszon, a Class FM-en. 

Örülhetnek a hallhatók, hiszen Sebestyén Balázs, Rákóczi Ferenc és Vadon János visszatért az éterbe. A három már jól ismert és nagy szeretetnek örvendő hang mostantól minden hétköznap reggel 6 órakor szólal majd meg a megszokott frekvencián, de már a Class FM-en.

Ugyanaz a frekvencia, ismert műsorvezetők és műsorelemek, a megszokott stílus és hangzásvilág - új rádió és új műsorcím. Röviden így foglalhatnánk össze azt a műsort, amely elindult a Class FM reggeli műsorsávjában. A fiúk már az első napon hozták a régi formájukat, és nevetésre bírták a hallgatókat. Az sms-ek csak úgy záporoztak, a rádió honlapját pedig többször lefagyasztotta a rengeteg kattintás.


"Bár jól esett egy kis pihenés, már hiányzott is a rádiózás. Örülök, hogy visszatérhetünk, és hogy ott folytathatjuk, ahol abbahagytuk, hiszen a visszajelzések alapján a hallgatók is ezt várják tőlünk. Mi pedig legalább annyira számítunk rájuk, mint ők ránk" – mondta Sebestyén Balázs,

A srácok legfontosabbnak természetesen továbbra is azt tartják, hogy a hallgatókat maximálisan kiszolgálják és ígérik, hozzák a megszokott formájukat, önmagukat adják majd, ahogy ezt eddig is tették:


"A könnyed, ám igényes szórakoztatást tűztük a zászlónkra, és továbbra is minden nap azon dolgozunk, hogy a mi szeretett hallgatóinknak kellemesen induljon a napjuk" – mondta Rákóczi Ferenc.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4738 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x