Beyoncé és Taylor Swift a Grammy-díjra jelöltek listájának...
Címlap / Showbiznisz / Beyoncé és Taylor Swift a Grammy-díjra jelöltek listájának élén

Beyoncé és Taylor Swift a Grammy-díjra jelöltek listájának élén

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Beyoncé Single Ladies (Put a Ring On It) és Lady Gaga Poker Face című dalát is jelölték az idei Grammy-díjra az év legjobb dala kategóriában, a legtöbb jelölést - szám szerint tízet, illetve nyolcat - Beyoncé és Taylor Swift kapta. 

A Hangrögzítő Művészetek és Tudományok Nemzeti Akadémiája (NARAS) az idén 52. alkalommal dönt a kitüntetés odaítéléséről 109 kategóriában.

Beyoncé Knowles és Lady Gaga mellett Taylor Swift (You Belong With Me), Maxwell (Pretty Wings) és Kings of Leon (Use Somebody) voltak a 2010-es díj első jelöltjei, akiket a CBS televízió műsorában bejelentettek.


A legjobb popduó vagy együttes kategóriában jelölték a Black Eyed Peast, Bon Jovit, az MGMT-t, a Darryl Hall & John Oates duót és a The Fray együttest.

Az idei a második alkalom, amikor a jelöléseket televíziós koncerten jelentik be. A szerdai műsorban jelöltek is felléphettek, így a háromszoros Grammy-díjas Black Eyed Peas I Gotta Feeling című sikerszámát adta elő. A fellépők között volt Nick Jonas, Maxwell és a Sugarland country duó is.

Beyoncé gyűjtötte be a legtöbb - szám szerint tíz - jelölést, többek között az év albuma kategóriában jelölt I Am ... Sasha Fierce című dalával. Őt követte Taylor Swift pop-country énekesnő nyolc jelöléssel és Lady Gaga, aki öt kategóriában jelöltek, többek között első CD-jével, a The Fame-mel az év legjobb album kategóriában.

A The Black Eyed Peas, Maxwell and Kanye West egyenként hat jelölést kapott, Jay-Z rapénekes és az elektronikus zene jelenkorának egyik legnépszerűbb előadója, David Guetta öt kategóriában esélyes.

A díjkiosztó ünnepséget január 31-én tartják.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2468 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x