Ronnie Woodot őrizetbe vették
Címlap / Showbiznisz / Ronnie Woodot őrizetbe vették

Ronnie Woodot őrizetbe vették

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

A Rolling Stones veterán gitárosa a lakása előtt, az utcán fojtogatta és vonszolta 20 éves orosz barátnőjét. 

A 62 éves zenészt - szóvivőjének csütörtöki közlése szerint - előző nap kísérték be a lakhelye szerinti rendőrségre, "bántalmazás" gyanújával.

A The Sun értesülése szerint a rendőröket a szomszédok értesítették, miután Ronnie Wood luxus lakásuk előtt, az utcán veszett össze barátnőjével.  A félórás ordibálós veszekedés alatt a részeg rocker a gallérjánál fogva a járdán vonszolta a sikítozó nőt. Az egyik szomszéd a sikítozás és a fulladozás hangjára a nő segítségére sietett.


A gitárost - miután kihallgatták - csütörtök délután óvadék ellenében szabadlábra helyezték, de januárban "további vizsgálat céljából" ismét jelentkeznie kell a rendőrségen.

A rendőrségnek egyébként egyszer már közbe kellett avatkoznia a pár botrányos veszekedéseibe. Szeptemberben állítólag egy lakás vásárláson vesztek össze.

A Surrey grófságbeli rendőrség név említése nélkül annyit erősített meg, hogy "családi incidens" miatt őrizetbe vett egy 62 éves férfit.


A meglehetősen viharvert rocker a múlt hónapban, 24 évi házasság után vált el hivatalosan 53 éves exmodell feleségétől, akit azonban már tavaly lecserélt egy tizenéves orosz bárpincérnőre.

Wood ivászat közben, egy londoni pubban ismerkedett meg az akkor mindössze 18 esztendős, moszkvai illetőségű Jekatyerina Ivanovával, akivel a brit bulvársajtó korabeli híradásai szerint azonmód el is vonult írországi luxusbungalójába.
 
A viszony azóta is tart, de a Stones-gitáros őrizetbe vételéről szóló, szűkszavú csütörtöki hivatalos közlemények nem tértek ki arra, hogy az "incidens" sértettje valóban az orosz szőkeség lett volna.

(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1812 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x