A TV2-höz igazol Hajdú Péter? Kínozták társukat a diáklányok!...
Címlap / Showbiznisz / A TV2-höz igazol Hajdú Péter? Kínozták társukat a diáklányok!

A TV2-höz igazol Hajdú Péter? Kínozták társukat a diáklányok!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-20

Lapszemle: Nincs egy éve, hogy a producer Esti Frizbi című műsorát az ATV képernyőjéről átvitte a Story TV-hez, most megint tovább állna. Brutális diáklányok: többször is megverték társukat.  

A Frizbi a Story TV legnézettebb műsora lett. Úgy tűnik azonban, hogy a sikerszéria nem sokáig tart már, a Blikk információ szerint ugyanis Hajdú Péter hamarosan tovább áll, és a jövőben a két nagy kereskedelmi csatorna valamelyikén folytatódik műsora. Egy a Story TV-ben jártas informátor szerint Hajdú Péter már be is adta felmondását.

Százezres példányszámú magazinokból akarják száműzni a producert, ha felbontva szerződését, elviszi Esti Frizbi című műsorát a médiabirodalom tévécsatornájától. – Hajdú Péternek érvényes szerződése van a Story Tv-vel 2010. december 31-ig – mondta el Ruszkai Nóra, a Sanoma Rt. vezérigazgató-helyettese a Borsnak. – 2008-ban egy plusz egy évre szerződött, amelynek értelmében a csatorna jogosult azt egyoldalú nyilatkozattal meghosszabbítani. Ezt megtettük, azaz él a szerződés.

Brutális diáklányok: többször is megverték társukat. Folyamatosan piszkálták, alázták osztálytársai a lenti Lámfalussy Sándor Szakközép- és Szakiskolába járó Kropf Katalint. A kilencedik évfolyamos lány nem bírja tovább a zaklatást, a héten történt bántalmazását követően kérte édesanyját, hogy írassa át egy másik intézménybe. Mindezt maga az érintett mesélte el a Zalai Hírlapnak.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 933 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x