Kiszel Tünde késelt a szülinapján
Címlap / Showbiznisz / Kiszel Tünde késelt a szülinapján

Kiszel Tünde késelt a szülinapján

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

A szőke naptárceleb bár nem árulta el, hogy mennyi idős is valójában, mégis méretes stábbal ünnepelte születésnapját, amit természetesen idén is naptárbemutató bulival kötött össze. Tünde, ahogy meglátta a rózsaszín tortáját, egyből belevágott egy jókora kést, amitől először mindenki visszahőkölt, de aztán jóízűen elfogyasztották a sztárok és a sajtó képviselői. 

Kiszel Tünde 2009-ben celeb partyval ünnepelte a születésnapját, de ez nem volt mindig így. "Gyerekkoromban még ugye velem voltak a szeretteim, a drága családom, de sajnos azóta már őket elvesztettem. Annyi szeretetet és megértést kaptam tőlük, hogy csak meghatódva tudok visszagondolni ezekre az időkre" - meséli a tabutv.hu riporterének a szőke szépség, aki szerint Őt a mai napig fentről figyelik a szülei.

"Most remekül érzem magam. Örülök, hogy eljöttek a szeretteim, barátaim, támogatóim és a családom. Gyönyörű ajándékokat kaptam és sokat. Donatella az én szemem fénye, és azt gondoltam, hogy tiszteljük meg az estet azzal, hogy Őt is egy szép ruhába öltöztetjük" - meséli a Tabu Tv videójában Kiszel Tünde, akinek minden szülinapja emlékezetessé válik valami miatt.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2604 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x