20 kilót fogyott Szabó Győző!
Címlap / Showbiznisz / 20 kilót fogyott Szabó Győző!

20 kilót fogyott Szabó Győző!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-20

A színész újra intenzíven sportol és nem a mennyiségi, hanem a minőségi étkezésre figyel, aminek meg is lett a hatása. Szabó Győző lecserélhette az egész ruhatárát, hiszen húsz kilótól szabadult meg mostanában, ami nagyon fontos volt az egészsége miatt. Győzőnek egyébként a mostani súlya a jellemző, korábban csupán egy sajnálatos beleset miatt hízott meg nagyon. 


Rendezvénynaptár
"Megint elkezdtem intenzíven sportolni. Napi szinten másfél, két órát edzem, illetve igyekszem odafigyelni a minőségi és nem a mennyiségi étkezésre. Miután elég rendszertelenül élek, igyekszem tartani a sokszor keveset és a túl későn már nem elveket" - meséli a tabutv.hu riporterének Szabó Győző, aki megdöbbentő mennyiségtől szabadult meg rövid idő alatt.

A színész húsz kilót adott le, de ez a súly nem mindig állandó. "Tizenöt az stabilan, és akkor attól függően, hogy hogy mennek a bűnözések esténként, tud ilyen két-három kilókat csúszkálni jobbra-balra" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Szabó, akinek az egészsége miatt volt fontos a drasztikus fogyás.

"Azt tudni kell, hogy nekem mindig ez volt a normális súlyom. Én aktívan sportoltam, de egy sajnálatos baleset következményében elszakadt egy-két szalag a testemen, úgyhogy nem tudtam folytatni az intenzív és aktív sportolást. Ennek meglátszott az eredménye annyiban, hogy egy ilyen tizenöt-húsz kilót sikerült szépen felszednem" - mondta el a Tabu Tv-nek adott interjújában Szabó Győző, akivel stílszerűen egy étteremmegnyitón beszélgettünk.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 3790 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x