Szakított barátnőjével Ronnie Wood
Címlap / Showbiznisz / Szakított barátnőjével Ronnie Wood

Szakított barátnőjével Ronnie Wood

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Hónapok óta tartó viták után szakított barátnőjével Ronnie Wood. 

A Rolling Stones veterán gitárosának volt felesége, Jo volt az, aki közölte a brit médiával, hogy exférje nem tér vissza nála 42 évvel fiatalabb barátnőjéhez.

Wood tizennyolc hónappal ezelőtt jött össze az orosz származású pincérnővel, Jekatyerina Ivanovával, kapcsolatuk azonban meglehetősen viharos volt. Heves összetűzéseik miatt többször is szerepeltek a bulvárlapok címoldalán. Az utolsó cseppet a pohárban valószínűleg az az egy héttel korábbi eset szolgáltatta, amikor a zenész szemtanúk előtt bántalmazta húsz éves barátnőjét. A rendőrség őrizetbe vette a gitárost, aki kénytelen volt egy éjszakát rács mögött tölteni.


Jo, aki huszonnégy évig volt a zenész felesége, a The Daily Mail című lapnak nyilatkozva elmondta, hogy amint kiengedték a börtönből, azonnal felhívta volt férjét. Wood megnyugtatta, hogy "nem kell érte aggódnia, minden rendben van".

A férfinak januárban további vizsgálat céljából ismét jelentkeznie kell a rendőrségen.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1402 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x