A londoni világpremierrel csütörtökön startol az Avatar
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / A londoni világpremierrel csütörtökön startol az Avatar

A londoni világpremierrel csütörtökön startol az Avatar

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

James Cameron nagy várakozás övezte Avatar című sci-fije a csütörtöki londoni premierrel indul világhódító útjára. 


Rendezvénynaptár
A Leicester Square-i mozihoz vezető vörös szőnyegen a filmben szereplő Sigourney Weaver, Sam Worthington és Zoe Saldana is végigvonul a rajongók sűrűjében.

A 3D-technikával készült produkció a korábbi híradások szerint minden idők legdrágább filmje. (Egyes találgatások szerint a költségvetés elérte a félmilliárd dollárt, ám ezt a filmet gyártó 20th Century Fox stúdió cáfolta.) A történet egy Földön kívüli világba vezet, amelynek magas színvonalú vizuális megteremtésében Cameronnak és csapatának számos évi munkája fekszik.


Az Oscar-díjas rendező 12 éve nem készített játékfilmet, utolsó filmje, a Titanic viszont 1997-ben hatalmas világsikert aratott, és 1,8 milliárd dolláros bevételt hozott csak a jegyeladásokból. Nem csoda, hogy a filmszakma most árgus szemmel figyeli, tud-e újrázni Cameron.

Az Avatart december 17-étől vetítik a magyar mozik.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 


 
 
[ 1292 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x