Mióta Magdi anyus meghalt, nem győz élni!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Mióta Magdi anyus meghalt, nem győz élni!

Mióta Magdi anyus meghalt, nem győz élni!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

Nemrég még azt találgattuk, hogy hogyan fog meghalni a Barátok Közt Magdi anyusa, de az Őt játszó színésznő, Fodor Zsóka az eset óta már nem is győz élni. A pletykás házmestert alakító színésznő maga akart kilépni a sorozatból, hiszen rengeteg dolog van, amit még meg szeretne valósítani az életében. 

 

Rendezvénynaptár
A tévé nagyon nagy hatalom. Akit műsorvezetőnek választanak, vagy bejut egy sorozatba, annak nagyon könnyű ismertté válnia, úgy, ahogy Fodor Zsókát is megismerték és megszerették a Barátok Közt nézői. "Édesem, én egyáltalán nem lennék ismert! Egy újság néhány évvel ezelőtt azt írta, hogy hálásak a producernek, mert ha Ő nem válogat engem be a sorozatba, az ország nem tudja meg, hogy én milyen jó színésznő vagyok" - meséli a tabutv.hu riporterének a korábban Magdi anyust alakító színésznő, aki egyik pillanatról a másikra lépett ki az RTL Klub sorozatából.

"Elkezdtem gondolkodni azon, hogy még nagyon sok minden van az életben, amit én szeretnék addig megvalósítani, amíg tudom használni a külsőmet és a belsőmet. Vannak még terveim, céljaim, voltak még feladataim, amiket idő hiányában nem tudtam elvállalni. Szeretnék venni egy másik lakást, angol nyelvet tanulnék, aztán ha mindent elrendeztem, amit akarok, lehet, hogy könyvet is írnék. Egyelőre még nem jutottam el idáig, mert mióta meghaltam, nem győzök élni jóformán" - mondta el a Tabu Tv videójában Fodor Zsóka, aki szerint a könyvét úgy vinnék, mint a cukrot.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
 
 
[ 1785 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x