Puskás Peti átalussza a karácsonyt!
Címlap / Showbiznisz / Puskás Peti átalussza a karácsonyt!

Puskás Peti átalussza a karácsonyt!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Puskás Peti hajlamos elfeledkezni az ünnepekről. Azt mondja, ezt nem önzőségből teszi, hogy nem ad a születésnapokra, egyszerűen csak valahogy kimennek a fejéből, elsuhan mellettük. A karácsonyt viszont kifejezetten imádja, náluk igazi nagy, családi ünneplésről szól a szenteste. Az ünnepi készületekből Peti nem veszi ki a részét, hanem inkább fogja magát és átalussza a napot. 

"Nem csinálok semmit, de este ugyebár aztán megérkezik mindenki, szépen töltött káposztázunk, együtt énekelgetünk a karácsonyfa körül. Azt mondom, flottul működik, jól be van járatva és nagyon klassz" - mondta el a tabutv.hu riporterének Puskás Peti.

A Jóban Rosszban Svédje szerint az a leginkább tipikusan karácsonyhoz köthető dolog, mikor az ünnepek elmúltával a már feleslegessé vált karácsonyfákat nemes egyszerűséggel kihajítják a panelházak ablakaiból.

"Szerintem az a legjellemzőbb, amikor hullnak ki az ablakból a karácsonyfák, az szerintem kifejezetten vicces. Nagyon vicces, ahogy a háromemeletes házakból az emberek hajigálják ki a karácsonyfát. Egyszer csak az ember mögött lehullik egy karácsonyfa! Ez kifejezetten paraszt szokás" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a fiatal színész.

A Tabu Tv megtudta: a sorozathős véleménye szerint a nagy gazdasági világválságban pont az a legszebb, hogy ebben a nehéz pénzügyi helyzetben különösen jobban figyelünk azokra az értékekre, amelyek felett a pénz, csillogó ajándékok és a bőséges ünnepi lakomák közepette eddig átsiklottunk. Peti azt üzeni, hogy ne csak karácsonykor tegyük meg, hogy figyelünk egymásra, hanem egész évben!



(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1652 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x