Szujó Zolit sérti a celebség!
Címlap / Showbiznisz / Szujó Zolit sérti a celebség!

Szujó Zolit sérti a celebség!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az RTL Klub műsorvezetője nem tartja magát celebnek, és nem is akar az lenni. Már a barátai is jól tudják, hogy ha meg akarják őt sérteni, akkor celebnek titulálják. 

Szujó Zoltán elsősorban egy televíziósnak és médiamunkásnak tartja magát, így nem érdekes, és nem is akarja, hogy érdekes legyen a bulvársajtó számára. A Froma1-től a reggeliző asztal mellé költözött képernyős egyébként nagyon elégedett ezzel a helyzettel, csupán a munkája mellékhatásának tartja, hogy néha feltűnik itt-ott.

A pék kenyeret süt, a buszvezető buszt vezet, Szujó Zoli pedig televízió műsort vezet az RTL Klubon. A képernyős egyáltalán nem tartja magát sztárnak, sőt nagyon meg lehet bántani azzal, hogy ha valaki lecelebezi. "Én nem érzem magam celebnek, és ezt sokszor el is szoktam mondani. Az ismerőseim tudják is, hogy ha meg akarnak sérteni, akkor celebnek titulálnak" - meséli a tabutv.hu riporterének Szujó, akit láthatóan nem vonz túlzottan a reflektorfény.

"Az a helyzet, hogy én egy televíziósnak, egy médiamunkásnak tartom elsősorban magam. Én azért nem vagyok érdekes annyira a bulvársajtó számára, ami egyrészt részemről tudatos, másrészt meg nagyon elégedett vagyok ezzel a helyzettel. A munkám velejárója, hogy a képernyőn látszom, de ennyi. Ezt szerintem tudni kell a helyén kezelni!" - mondta el a Tabu Tv videójában Szujó Zoltán.

   


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1686 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x