A BBC-nek anno nem volt elég jó a Led Zeppelin
Címlap / Showbiznisz / A BBC-nek anno nem volt elég jó a Led Zeppelin

A BBC-nek anno nem volt elég jó a Led Zeppelin

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-09-22

A BBC brit közszolgálati adó "vájtfülü" producereinek annak idején nem volt elég jó a később mégis világhírűvé vált Led Zeppelin - derült ki csütörtökön nyilvánosságra hozott archív dokumentumokból. 

 

Rendezvénynaptár
A legendás rockegyüttes pályafutása kezdetén "nem meggyőzőnek" és "régimódinak" találtatott. A bandát 1969-ben meghallgató producer ezért nem is engedte adásba a Led Zeppelint.


Az együttesnek további meghallgatások után azonban csak sikerült az áttörés, a Stairway to Heaven és a hozzá hasonló slágerek pedig híressé tették őket. A Led Zeppelin 1980-as feloszlásáig több mint 300 millió lemezt adott el, és a mai napig minden idők egyik legjelentősebb rockbandájaként tartják őket számon.

A BBC producereinek azonban másokkal is akadtak gondjaik: David Bowie és a Marc Bolannal felálló T-Rex szintén nem volt elég meggyőző. Bowie-t 1965-ben egyenesen azzal utasították el, hogy nincs egyénisége.


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
 
 
[ 1806 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x