Bársony Bálint és a problémás fogantatás
Címlap / Showbiznisz / Bársony Bálint és a problémás fogantatás

Bársony Bálint és a problémás fogantatás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

A jazz zenész maga is egy nagy gyerek, így hol is érezhetné otthonosabban magát, mint gyerekek közt. Gyerekek közt pedig miről másról is beszélhettünk volna, mint a gyermekvállalásról. Bálint elárulta, hogy mindenképp szeretne gyereket, de egyelőre korainak tartja, a zenekar elfoglaltságai miatt sem férne bele az idejébe, ráadásul a szmog és a dohányázás káros hatásai miatt nem is biztos, hogy egyből sikerülne. Gyújtsunk rá! 

"Az ember életét úgy kell átalakítani, hogy ha megszületik a gyerek, akkor tényleg ott tudjon lenni és édesapa funkciót tudjon betölteni, de a jelenlegi életvitelem mellett úgy érzem, hogy egy három-négy évre szükségem van ehhez" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Bársony Bálint, akinek szerencsére a pár keresés miatt már nem fáj a feje.

Bálint már azon is gondolkodott, hogy ha átszervezte az életét, utána sem lesz zökkenőmentes a gyermeknemzés. "Nem biztos, hogy egyből sikerül. Nagyon sok fiatal párnál tapasztalom azt a problémát, hogy a felgyorsult életvitelünk, a szmog, a dohányzás és a kevés alvás miatt a fogantatás problémás, nehézkes" - meséli a Tabu Tv videójában az egykori Black II Black-es, aki a riportban tanácsokat is ad a sikeres fogantatás eléréséhez.

"Én is egy nagy gyerek vagyok a mai napig, és azt gondolom, hogy nagyon fontos, hogy mindenkiben maradjon meg a gyermeki naivitás" - mondta el a tabutv.hu riporterének Bársony Bálint, akivel a Bayer Gyermek Rajzpályázat nyitóeseményén beszélgettünk.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2834 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x