Rekordösszeg a VIVA Teletonon
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Rekordösszeg a VIVA Teletonon

Rekordösszeg a VIVA Teletonon

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-29

A VIVA Teleton maratoni élő hétvégéje óriási sikerrel zárult: a sztárok és a csatorna a fiatalokkal közösen 21.012.170 forintot gyűjtött össze a Tűzoltó Utcai Gyermekkórház javára. 


Rendezvénynaptár
A cél idén is az volt, hogy minden eddiginél nagyobb összeg gyűljön össze a jótékonysági akció révén, de erre a számra senki sem számított: a tavalyi 9,4 millió forint után idén 21 millió gyűlt össze a beteg gyerekek megsegítésére. Az adománygyűjtő akció nem ért véget az élő adás befejeztével sem, hiszen a 06-91-225-055-ös emelt díjas Teleton szám december 31-ig él.

Emilia és Dobrády Ákos, Benkő Dániel, a Király testvérek, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Zsidró Tamás és a Randikommandó, Hajas Laci, Fekete Dávid, SP, Puskás Peti, Gáspár Laci, Marenecz Fruzsi, Bárdosi Sanyi, Kiss Ádám, Kiszel Tünde és Donatella, Brasch Bence, a No Thanx és az AFC zenekarok – csak néhány név azok közül, akik az óriási havazás ellenére részt vettek az idei Teleton műsorban, hogy adományaikkal és részvételükkel is növeljék a VIVA gyűjtésének bevételét. A 13 órás élő adás mellett idén először a Facebook közösségi oldal tagjai is percről-percre követhették az adást. A VIVA, a sztárok és a rengeteg segítőkész ember óriási összefogásról tettek tanúbizonyságot: minden eddigi rekordot és képzeletet felülmúlva 21 millió forint gyűlt össze a gyerekkórház javára.


"Fantasztikus érzés, hogy ennyi pénzt sikerült összegyűjtenünk. Amikor a Tűzoltó utcai klinikán megmutatták a tavalyi összegből vásárolt életmentő berendezést, és a vele gyógyuló gyerekeket, akkor nagyon elérzékenyültünk. Bár a világban mindenhol érezhető a gazdasági válság, de úgy látom, hogy amikor kevesebb van, abból szívesebben adunk, hiszen látjuk, hogy mennyire szükség van a segítségre. Boldog Karácsonyt mindenkinek!" - mondta Ada, a VIVA műsorvezetője.

A két napos élő adásban a pénzgyűjtés mellett rengeteg meglepetéssel találkozhattunk: VIVA Ben SP-vel és Puskás Petivel Justin Timberlake What goes around című számát adta elő, először hallhattuk a tévében a No Thanx  új énekesének, Rolinak a hangját, Fekete Dávid barátnőjével, Laurával lépett fel, a kiscsillag Brasch Bence pedig a Valahol Európában című musical nagysikerű dalát, A zene az kell-t adta elő.


A hétvége alatt rengeteg megható pillanatot és elérzékenyülést is láthattak a nézők. Szombaton AFC Tomi sírta el magát, amikor elhunyt fiatal rajongójukra emlékezett a zenekar, vasárnap Groovehouse Judy történetén pityeregte el magát Ada. A sztárok mindannyian egy-egy kedves történettel és karácsonyi emlékekkel segítették Ada, Ben és Zola munkáját a fantasztikus 21 millió forint elérésében. Köszönet érte!

A 06-91-225-055-ös Teleton szám december 31-ig él! (További információ: www.vivatv.hu/teleton)


(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
 


 
 
[ 3992 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x