A tesó szerint Király Viktornak jó, hogy szakított!
Címlap / Showbiznisz / A tesó szerint Király Viktornak jó, hogy szakított!

A tesó szerint Király Viktornak jó, hogy szakított!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-18

Király Viktor mindössze fél évig volt együtt volt barátnőjével, Laurával. Viktor testvére szerint a szakítás egyáltalán nem rázta meg a testvérét, sőt, inkább jót tett neki az egész. Laurának egyébként nem Viktor volt az első celeb áldozata, hiszen járt már Kasuba L. Szilárddal, de a Club54 gitárosával is. Király Linda szerint azonban nem igazak a pletykák, miszerint a lány csak a celebekre bukott volna, szerinte nem rosszindulatból, vagy azért volt együtt a fiúval, hogy rajta keresztül kapaszkodjon fel. 

Lányok és fiúk jönnek-mennek a Király testvérek oldalán, de ennek ellenére azt mondják, hogy minden rendben van velük. A Tabu Tv riportere most Király Lindát kérdezte testvére, Viktor szakításáról.

"Nem tudom pontosan, hogy mi történt. Nem folyok bele az Ő magánéletébe, de Ő nagyon rendben van, semmi gond nincs. Szerintem ez jó neki, mert most nagyon koncentrál a zenére, új lemezt ír, és nagyon jók a dalok" - meséli a tabutv.hu riporterének Király Linda, aki nem figyel a pletykákra, hiszen állítása szerint belehalna, ha mindent komolyan venne.

Király Viktor volt párja egyébként az a Tóth Laura volt, aki már több sztár oldalán is feltűnt az elmúlt években. Jár többek közt Kasuba L. Szilárddal, de a Club54 gitárosával, Némóval is. "Ha velük volt, akkor biztos jó oka volt rá. Én nem gondolom, hogy rosszindulatból vagy felkapaszkodásból akart volna velük járni. Hiszem azt, hogy nagyon szerette a Viktort, úgyhogy semmi bajom nem volt vele" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az énekesnő, aki úgy tudja, hogy közös megegyezéssel szakított a két fiatal.(November 03-tól december 22-ig 7 héten át tartó nyereményjátékunkon való részvétel feltétele, hogy hozzászólj a cikkekhez. Ha nyerni szeretnél, kommentáld az olvasottakat, mondd el a véleményed!)
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3170 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x