Csepregi Éva saját fia főnöke lett
Címlap / Showbiznisz / Csepregi Éva saját fia főnöke lett

Csepregi Éva saját fia főnöke lett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Csepregi Éva körül zajlik az élet, járja az országot, egymást érik a fellépések. Újabban már fia is zenél, nem is akárhol, hanem ő a Neoton dobosa. Azt nem tudni, hogy az ikonná vált énekes anyuka fia főnökeként hogy viselkedik, de azt igen, hogy ennek Csepregi nagyon örül és büszkeséggel tölti el, mikor megtapsolják fia dobszólóját. 

Már eltelt több évtized azóta, hogy először lépett színpadra Éva, de azóta sok minden változott, legfőképp a közönség viselkedése. "Akkoriban többnyire ülő közönségnek játszottunk. Most már ezt nem is nagyon lehet, holott régen ez volt a divat. Sokkal tüzesebb lett a nép valahogy, érdekes módon és mi is valahogy sokkal több olyan rockos számot játszunk. Egy kicsit jobban kell figyelni, hogy tempós legyen a koncert" - meséli a tabutv.hu riporterének Cseprei Éva, aki nemrég saját fiának is munkát adott együttesében.

A Tabu Tv megtudta: Csepregi gyereke lett a Neoton új dobosa! A művésznő a Fővárosi Nagycirkuszban 1500 főt vendégül látó jótékonysági rendezvényt szervez, tudniillik részt vesz egy szellemi fogyatékos emberek megsegítésére létrejött alapítványban, és már itt is fiával együtt léphet színpadra. Az utóbbi időben ennek a rendezvénynek a létrehozásán, lebonyolításán tevékenykedett, alapítványának útját egyengette.

"Sok tervünk van, mindenfélében működünk. Fellángolt körülöttük az élet mióta van a Neoton Musical meg mióta egyre több az élő koncert. Tévéműsorba készülök, elugrok egy sajtótájékoztatóra, lesz előadásom, szóval minden hétvégém foglalt" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Csepregi Éva.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4663 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x