Jáksó László kikéri magának a szarozást!
Címlap / Showbiznisz / Jáksó László kikéri magának a szarozást!

Jáksó László kikéri magának a szarozást!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-12-01

A Danubius Rádiótól könnyes búcsút vettek az ottani műsorvezetők és dolgozók, de a legtöbben már továbbléptek. Jáksó László is közéjük tartozik, hiszen már a Class FM hallgatóit szórakoztatja az agymenéseivel, de ez közel sem tetszik mindenkinek. Jáksót saját bevallása szerint internetes blogokon és fórumokon, de még a saját műsorában is támadják. A műsorvezető szerint nagy hiba a régi rádiósokat "szarozni" akkor, amikor mindenki őket hallgatja, és őket hallgatja szívesen. 

"Az új rádió remek. Teljesen rendben van, átvették a Danubiusból a látható részt, egy kicsit még lobbizom, hogy mást is vegyenek át, de ezt majd lebokszoljuk. Szerintem az egy jó koncepció, hogy átvettek egy rádiót és folytatják. Én baromira szeretem azt, hogy ott is kimondhatom, hogy Danubius" - meséli a tabutv.hu riporterének Jáksó László, akit nagyon sokan kedvelik, de sokan támadják is döntése miatt.

A rádióst sokan támadják internetes blogokban és fórumokban, de saját műsorában is megkörnyékezték már a hallgatók. "Volt, aki a gumigerinc címet ajánlotta a műsornak. Szerintem barom egyébként az illető, nem kell innen üzengetnem, mert ezt helyből megmondtam neki. Mert nyilván ha az Ő munkahelye megszűnik, akkor tehetségtudóan éhen döglik" - mondta el a Tabu Tv online videójában Jáksó László.

"Milyen rádiót akar hallgatni az ember? Nem olyat, ahol mindenki profi? És lehet ezzel szarozni természetesen, hogy jajj istenem, ezek a régi rádiósok... igen, és amikor szarozunk, amikor éppen kikérjük magunknak, akkor is velük foglalkozunk, a régi nevekkel. Ha valaki teleír egy fórumot, hogy esetleg rohadjak meg, haljak éhen, tűnjek el a rádióból, az is az én rajongóm, csak ilyen furcsán fejezi ki" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Jáksó.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2261 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x