Britney Spears vezeti a botrányhősök brit internetes toplistáját...
Címlap / Showbiznisz / Britney Spears vezeti a botrányhősök brit internetes toplistáját

Britney Spears vezeti a botrányhősök brit internetes toplistáját

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-23

Spears 2000 óta a világ vezetőinél, a királyi családnál vagy bármelyik hollywoodi sztárnál is több internetes találatot kapott Nagy-Britanniában. A sorban második Oszama bin Laden terroristavezér, a harmadik David Beckham futballfenomén. 

A britek keresési toplistáját az Ask Jeeves keresőmotor statisztikái alapján állították össze - olvasható a The Daily Telegraph című brit lap online kiadásában.

Ennek alapján Lady Diana a negyedik, majd őt követi Tony Blair, Madonna, Simon Cowell producer, a néhai Jade Goody egykori Big Brother-sztár, a két éve eltűnt Madeleine McCann és Brad Pitt amerikai színész.


A keresőben felbukkanó népszerű nevek általában egy vagy két évig vezetik a ranglistát, közülük csak kevesen vannak olyanok, akik egy évtizeden át az elsők között maradnak - mondta Nadia Kelly, az Ask Jeeves szóvivője.

"Britney Spears az évtizedet újdonsült szupersztárként kezdte, népszerűségét azóta is tartja, és ez különösen akkor nagy teljesítmény, amikor sokan hirtelen bukkannak fel a semmiből és ugyanolyan gyorsan eltűnnek a süllyesztőben - hangsúlyozta Kelly.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8353 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x