Ronnie Wood megúszta rendőrségi figyelmeztetéssel
Címlap / Showbiznisz / Ronnie Wood megúszta rendőrségi figyelmeztetéssel

Ronnie Wood megúszta rendőrségi figyelmeztetéssel

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-21

Megúszta rendőrségi figyelmeztetéssel orosz exbarátnőjével vívott utcai összecsapását Ronnie Wood, a Rolling Stones veterán gitárosa. 

A 62 éves zenészt december elején vették őrizetbe "bántalmazás" gyanújával.

Mint később kiderült, Wood 21 éves barátnőjét, Jekatyerina Ivanovát "bántalmazta", miután alaposan összekaptak a zenész Surrey grófságbeli otthona előtt.

Szemtanúk beszámolói szerint a meglehetősen viharvert rocker a földre teremtette, és kabátja gallérjánál fogva vagy hat méteren át vonszolta Jekatyerinát, miközben üvöltözött vele. Az ifjú barátnő sikoltozva azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz.


A ronda utcai csetepaténak végül a szomszédok közbelépése vetett véget.

A gitáros akár bíróság elé is kerülhetett volna, ám - miután a rendőrségen beismerte vétkét - a hatóság megelégedett a hivatalos figyelmeztetéssel.

Wood novemberben, 24 évi házasság után vált el 53 éves exmodell feleségétől, akit azonban már tavaly lecserélt az orosz bárpincérnőre.

A zenész ivászat közben, egy londoni pubban ismerkedett meg a moszkvai születésű Jekatyerinával, akivel a brit bulvársajtó korabeli híradásai szerint azonmód el is vonult írországi luxusbungalójába.

Jekatyerina a viharos kapcsolat lezárultával visszaköltözött mamája londoni tanácsi lakásába.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1975 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x