Herczeg Zoli nem ad ajándékokat karácsonyra
Címlap / Showbiznisz / Herczeg Zoli nem ad ajándékokat karácsonyra

Herczeg Zoli nem ad ajándékokat karácsonyra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A divattervező és családja sajátságos módon ünnepli a karácsonyt. Zolinak nem lesz karácsonyfája, nem vesz és kér ajándékokat, sehogy sem készül az ünnepekre, hiszen nem bírja, hogy a karácsony legtöbbször egy vásárlási frusztrációval társul, sőt, igazából már csak arról szól a legtöbb ember számára, hogy hetekkel-hónapokkal az ünnepek előtt már stresszben van, hogy mire költse a pénzét. 

Herczeg Zoltán véget vetett a nagy karácsonyi költéseknek! "Elhatároztam, hogy ezt a frusztrációt megszüntetem, abbahagyom, mert azt szeretném, ha az ünnep a szeretetről szólna. A szeretet pedig arról szól, hogy együtt vagyok a szeretteimmel, és nem a tárgyakról, amik egyébként legtöbbször feleslegesek és haszontalannak bizonyulnak, és csak a szekrény tetején porosodnak" - meséli a tabutv.hu riporterének Herczeg Zoli, aki édesanyjával is megbeszélte világraszóló ötletét.

"Felhívtam telefonon, hogy mi lenne, ha hagynánk ezt a frusztrációt másnak és másra, nekünk pedig legyen csak annyi a karácsony, hogy együtt vagyunk és szeretjük egymást. Ne szóljon ez másról, mint arról, amiről kell! Erre azt mondta az édesanyám, hogy nagyon örül neki, és hogy csináljuk így!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a divattervező, aki nem vár senkitől ajándékot, és Ő sem vesz, hiszen mint mondja, neki a családja az ajándék, nekik pedig Ő maga az.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2463 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x