Kirabolták a Viva Tv sztárjait!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Kirabolták a Viva Tv sztárjait!

Kirabolták a Viva Tv sztárjait!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-31

Nem indult túl jól Timó és Ada karácsonya, ugyanis feltörték a zenetévé sztárjainak az autóját és kirabolták őket. A rabló Ada sporttáskáját vitte el a kocsiból néhány ruhával és az ikrek karácsonyi ajándékaival. A fiatal pár nagy bosszankodás közepette nekilátott a pótajándékok beszerzésének, ami miatt - saját bevallása szerint -, Timó baromira pipa! 


Rendezvénynaptár
Egy tolvaj miatt Timónak és Adának újra be kell szerezniük a gyerekeik karácsonyi ajándékát, de a család férfi tagját nem is ez bosszantja a leginkább. "Ez milyen már?! Ha én lennék tolvaj, akkor én gyerek ajándékokhoz és női retikülökhöz biztosan nem nyúlnék. Ez ilyen aranyszabálynak tűnik nekem, de hát van néhány idióta, akinek mégsem" - meséli a tabutv.hu riporterének a Viva Tv volt műsorvezetője.

"Ada tök érthetően elsírta magát, hiszen egy rendezvényre elment a családi kocsinkkal, és mire ott végzett, egy gyökér idióta feltörte az autót és elvitte a sporttáskáját néhány ruhával, meg elvitte a gyerekeinek karácsonyi ajándékát" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Timó, aki párjával együtt pótajándék vásárlásra kényszerült.

 
 
[ 2954 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x