Leparancsolták a repülőről a milliárdos hőbörgő exnejét...
Címlap / Showbiznisz / Leparancsolták a repülőről a milliárdos hőbörgő exnejét

Leparancsolták a repülőről a milliárdos hőbörgő exnejét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-26

Biztonsági emberek tessékelték le egy indulni készülő repülőgépről szombaton a floridai Palm Beach repülőterén Ivana Trumpot, Donald Trump amerikai milliárdos első exfeleségét, mert fennhangon hőbörgött az első osztály közelében hangoskodó gyerekek miatt. 

A The New York Post című lap szerint a 60 éves Ivana Trumpot főleg egy síró csecsemő hozta ki a sodrából. Trágár szavakkal szidta a kisbabát, a többi utast, végül a személyzetet is, amely megpróbálta lecsillapítani.

A társasági hölgy oly mértékben elvesztette önuralmát, hogy a New Yorkba induló repülőgép kénytelen volt visszagurulni a kifutópályáról a terminálhoz, ahol biztonsági őrök kísérték ki a repülőgépről, miután a személyzet felszólítására önként nem volt hajlandó távozni - erősítette meg a rendőrség az újságnak. A menetrend szerinti repülőgép végül nélküle szállt fel.

A cseh származású exolimpikon tavaly kötött házasságot 4. férjével, a 23 évvel fiatalabb olasz Rossano Rubicondival, de nemrég már be is nyújtotta a válókeresetet. Donald Trump ingatlanmágnással kötött második házasságából három felnőtt fia van az 1972-es csehszlovák olimpiai síválogatott egykori tagjának.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2818 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x