Vásáry André: Nem leszek egy Lady Gaga!
Címlap / Showbiznisz / Vásáry André: Nem leszek egy Lady Gaga!

Vásáry André: Nem leszek egy Lady Gaga!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-13

A Csillag Születik versenyzője bár a győzelmet már elfelejtheti, még sem csügged. André a Tabu Tv riporterének elárulta: a világon vele együtt összesen három valódi férfi szoprán létezik, de mindannyian más stílust képviselnek. Vásáry leszögezte, hogy Ő nem szeretne operákat énekelni. Az énekes sokkal inkább maradna a crossover stílusnál, de kéri, hogy senki ne várja el tőle, hogy olyan legyen, mint Lady Gaga. 

Valljuk be őszintén, igazán furán festene Vásáry André a New York-i születésű énekes-botrányhős Lady Gaga dalait énekelve. André ezt maga is így gondolja, de ennek ellenére mégis a pop műfaj felé húzza a szíve.

"Crossoveres stílusban én nem ismerek más férfi szopránt. Musicalt abszolút tudok énekelni, popot pedig még biztosan fogok, szerintem meg is halljátok majd. Az viszont biztos, hogy egy olyan stílust nem lehet tőlem elvárni, mint egy Lady Gaga, vagy egy Whitney Houston, vagy egy Mariah Carey, akik ugye megint egy más-más stílust képviselnek" - meséli a tabutv.hu riporterének Vásáry André, aki azért jelentkezett a Csillag Születikbe, hogy megismerje az ország.

"Másképp kezeled a sikert meg azt, hogy elismernek így 27 évesen, hogy már tudod, hogy mi az amikor nincs siker, és hogy nincs semmi mögötted, meg más, hogy amikor 17 évesen belekerülsz ebbe. Én viszonylag felkészülten fogadtam az ismertséget. Nekem csak pozitív élményeim vannak ezzel kapcsolatban, nem volt semmi olyan negatív élményem, ami megrettentett volna" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Vásáry André.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3131 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x