Frabato újévi jóslata: nagyon rossz évünk lesz!
Címlap / Showbiznisz / Frabato újévi jóslata: nagyon rossz évünk lesz!

Frabato újévi jóslata: nagyon rossz évünk lesz!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Az ismert mágus az internetes sztártévé kamerája előtt fényképégetéssel segítette a szerelemi élet alakulását, de 2010-re is jósolt nekünk. A koponyák és misztikus tárgyak között Tarot kártyát dobott a mágus, aki azt látta ezekből, hogy 2010-ben kemény évünk lesz. Szerinte nem fog javulni az ország gazdasági helyzete, kormányváltás lesz, de mégsem tudnak elindulni a jó dolgok. 

Frabato Tarot kártyával jósolt a Tabu Tv nézőinek 2010-re. A mágus elsőként a bolond lapot, másodikként a csillagot, harmadikként pedig a mágust emelte.

"Ez nagyon erős három lap. Ha megnézed az elmúlt két-három évet, akkor automatikusan minden a válság felé viszi az embereket. Ebből a levetítésből az jön ki, hogy nem jó évünk jön. Ha igazából az országnak jósoljuk ezt az egészet, akkor nagyon nem jó" - meséli a tabutv.hu riporterének Frabato, aki szerint idén semmiképp sem oldódik meg a válság.

Nem jött ki a gazdasági válság megszűnésére utaló egyetlen lap sem a mágus jóslatában. "Nincs benne a a pénz lapunk, tehát anyagilag az országnak ez egy lefelé irányuló tendencia. Mostanában választások lesznek, egy új dolognak kéne elindulni, de a lap szerint ez nem fog elindulni. Az ország lezár egy bizonyos korszakot, tehát váltjuk a mostani kormányt, és ítélethozatal is nagyon sok lesz" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Frabato.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6428 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x