Sandra Bullock a legnépszerűbb a mozisok szerint
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Sandra Bullock a legnépszerűbb a mozisok szerint

Sandra Bullock a legnépszerűbb a mozisok szerint

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

Az amerikai mozitulajdonosok szerint a kétéves szünet után a vásznakon feltűnő Sandra Bullock a 2009-es év csillaga. 


Rendezvénynaptár
A Quigsley kiadóvállalat éves listáján olyan nevek szerepelnek, akik a filmszínházak összesített eredményei szerint a legnagyobb bevételeket produkálták az elmúlt év során. Bullock a Nász-ajánlat (The Proposal) és a Magyarországon még nem vetített The Blind Side című filmjeivel olyan sztárokat előzött meg, mint George Clooney vagy Denzel Washington.

A Nász-ajánlat világszerte 315 millió dolláros bevételt hozott júniusi bemutatója óta, a The Blind Side pedig 193 milliót termelt csak november 20-tól csak az Egyesült Államokban és Kanadában.


Bullock a nyolcadik színésznő, aki az 1932 óta vezetett Quigsley-listán első helyezést ért el. Az összeállítók hangsúlyozzák, hogy a névsor nem pusztán a szereplők filmjeinek bevétele alapján készül: a mozisok egyik fő szempontja, hogy az egyes színészek egyéni varázsukkal mekkora közönséget képesek elbűvölni. Így például a Transformers: A bukottak bosszúja hiába hozott több mint 400 milliós bevételt, nincsenek benne karakterek, az egész filmet csak "a játékszerek" adják el.

Legutóbb nő 1999-ben foglalta el a Quigsley-lista első helyét Julia Roberts személyében, de hiába fergeteges 2009-es visszatérése a Kettős játékkal (Duplicity), idén nem került bele a legjobb tízbe.
 
 
 
[ 2359 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x