Kicsinyíti melleit a gyorsabb gátfutás reményében
Címlap / Showbiznisz / Kicsinyíti melleit a gyorsabb gátfutás reményében

Kicsinyíti melleit a gyorsabb gátfutás reményében

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Kicsinyíti melleit Jana Rawlinson ausztrál gátfutó világbajnok, hogy minél jobban szerepelhessen a 2012-es londoni olimpián. 

Rawlinson - aki a 400 méteres gátfutás kétszeres világbajnoknője - nem természet adta kebleiből "faragtat le", hanem csupán a korábbi nagyobbítással kicsinyíti melleit: kiműtteti szilikon betétjeit.

"Nagyon szerettem megnagyobbított melleimet, de végül is felnőttem eléggé ahhoz, hogy szembe tudjak nézni magammal a tükörben" - mondta.


Felfedte, hogy régebben elégedetlen volt atléta alkatával. "Ha a tükörbe pillantottam, izmos karokat, széles vállat és nagy, erős lábakat láttam. Ezek ugyan kellenek a jó futáshoz, de nem éreztetik velem, hogy vonzó nő lennék" - indokolta hajdani mellbevágó döntését. A mostanit meg azzal magyarázta, hogy hazáját, Ausztráliát nem akarja megrövidíteni azzal, hogy nem tesz meg mindent a sportsikerért.

Érdekes fizikai dilemma egyébként, hogy melyik megoldás kecsegtet jobb gátfutási eredménnyel: a szilikonok eltávolításának köszönhető súly- és légellenállás-csökkenés, vagy a betétek megtartásának köszönhető pár plusz centi a célegyenesben mellbedobásnál.

Rowlinson csapattársa, Melinda Gainsford-Taylor fel is vetette, hogy a maga részéről érthetetlennek tartja a döntést, ugyanis szerinte a nagyobb kebel előnyös lehet, ha a célfotón múlik, ki lett a győztes.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 6627 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x