Sting lehet Pécs sztárvendége
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Sting lehet Pécs sztárvendége

Sting lehet Pécs sztárvendége

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-18

A világhírű brit rockzenész, Sting lehet a pécsi Európa Kulturális Fővárosa (EKF) programsorozat idei sztárvendége a bama.hu internetes portál szerint, melynek hétfői értesülését Ruzsa Csaba, a Pécs2010 Menedzsment Központ ügyvezető igazgatója sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta az MTI-nek. 

A bama.hu azt írta: Sting menedzsmentje támogatja azt az elképzelést, hogy a Police alapító tagja a nyár folyamán koncertet adjon Pécsett. Az esetleges fellépés részleteiről már megkezdődött az egyeztetés, az EKF illetékesei ugyanakkor mindeddig titokként kezelték, hogy megkeresték az énekes-zeneszerzőt.

Ruzsa Csaba az MTI érdeklődésére azt mondta, több sztár menedzsereivel is folytatnak tárgyalásokat. Olyan világhírű könnyűzenei előadó koncertjét készítik elő, akinek produkciója illeszkedik a pécsi program szellemiségéhez. Hozzátette: a megbeszélések január végén zárulnak le, a baranyai megyeszékhelyen fellépő művész nevét február közepéig nyilvánosságra hozzák.


Az igazgató megjegyezte, hogy a menedzsment központ nem kíván foglalkozni a sztárvendég kilétével kapcsolatos találgatásokkal, mert azok kedvezőtlenül befolyásolhatják a tárgyalások kimenetelét.

Sting már többször is fellépett Magyarországon, legutóbb 2006-ban láthatta Budapesten a közönség, két évvel azelőtt pedig ő volt a Kapcsolat koncert sztárvendége.

A pécsi EKF vezetői korábban a U2 koncertjét szerették volna a rendezvénysorozat fő attrakciójának, ám a tárgyalások nem vezettek eredményre. Az MTI úgy értesült, a legfőbb problémát a megfelelő helyszín hiánya jelentette. A zenekar ugyanis a nagy stadionokat preferálja, olyan pedig nincs a Dunántúl legnagyobb városában.
 


  
 
[ 2486 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x