Hajdú Péter 70 millióért szakított, Tabánit megijesztik...
Címlap / Showbiznisz / Hajdú Péter 70 millióért szakított, Tabánit megijesztik a megszállott rajongók

Hajdú Péter 70 millióért szakított, Tabánit megijesztik a megszállott rajongók

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-05-23

Lapszemle: Továbbra is Hajdú cége gyártja a műsort. A Csillag születik győztese képtelen megbarátkozni a körülötte támadt felhajtással. Kigyulladt a zalakarosi Hotel Karos Spa 

A műsorsáv, a heti gyakoriság, a saját gyártás, no meg az a csaknem havi tízmillió forint segített dönteni Hajdú Péternek abban, hogy a Story Tv-vel való szerződésbontás után melyik kereskedelmi csatornán jelentkezzen újra Esti Frizbi című műsorával. A Blikk úgy tudja, a producernek majd két és fél millió forintot ajánlott a TV2 adásonként, amikor a két nagy kereskedelmi csatorna között arról folyt a vita, hogy hol folytatódjon a népszerű show-műsor.

Tabáni István legszívesebben elbújna erőszakos rajongói elől, akik már személyesen is zaklatják. – Érdekes megélni, hogy ennyi ismeretlen ember rajong értem, de még mindig nem szoktam meg az ismertséget. Jól esik a népszerűség, hálás vagyok a rajongóimnak, hiszen nekik köszönhetem, hogy eljutottam idáig, de amikor kinyomozzák a számomat, és megszállottan hívogatnak, vagy a lakásunk ajtajában várnak rám akár hosszú órákon át, az már számomra ijesztő - mesélte a Borsnak.


Tűz ütött ki hétfőn késő éjjel Zalakaroson egy ötszintes szállodában. A Hotel Karos Spa apartman-szárnyának tetőszerkezetében csaptak fel a lángok, s néhány perc múlva már szinte teljes terjedelmében égett az épület legfelső szintje. A szállóban vendégek nem voltak, a hotel dolgozói közül azonban többen is a padlástérben kialakított szolgálati lakásokban tartózkodtak. Ők időben ki tudtak menekülni, egyikük sem sérült meg - írja a Népszabadság.


 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1191 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x