Egyelőre nincs vádemelés Jacko orvosa ellen
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Egyelőre nincs vádemelés Jacko orvosa ellen

Egyelőre nincs vádemelés Jacko orvosa ellen

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

Végéhez ér a nyomozás Michael Jackson hét hónappal ezelőtti tragikus halála ügyében, ám a kaliforniai hatóságok egyelőre nem emeltek vádat a popsztár orvosa, Conrad Murray ellen. 

Murray ellen emberölés gyanúja miatt folyik nyomozás, miután elismerte, hogy heteken át erős klinikai érzéstelenítővel, Propofollal altatta az álmatlanságban szenvedő Jacksont. Azt azonban tagadja, hogy bármi olyat adott volna neki, ami megölhette volna.

"Semmilyen döntés még nem született az ügyben, semmilyen vádemelés nem történt" - idézték a hétvégi amerikai lapok a Los Angeles-i kerületi ügyészség szóvivőjét.


A celebritások honlapja, a TMZ.com magukat megnevezni nem kívánó forrásokra hivatkozva korábban ugyanis azt közölte, hogy a Los Angeles-i rendőrség december végén befejezte a nyomozást és heteken belül az ügyészséghez továbbítja az eredményt, hogy döntés születhessen a vádemelésről.

E források szerint az ügyészség nem szándékos emberölés vádját emelné Murray ellen, mivel Michael Jackson kezelése során nagyfokú gondatlanságot tanúsított.

A popsztár június 25-én hunyt el Los Angelesben, az orvosszakértői vizsgálat szerint nyugtatók és altatók túladagolása okozta szívleállását.

Az 50 éves Jackson új koncertsorozatára készült, s ennek időtartamára Murrayt fogadta fel kezelőorvosának. Halála beálltakor a doktor is a házában tartózkodott, és sikertelenül próbálta újraéleszteni.
 


 
 
[ 1650 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x