Tóth Szabi hízik és fogyózik
Címlap / Showbiznisz / Tóth Szabi hízik és fogyózik

Tóth Szabi hízik és fogyózik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Sugarloaf frontembere folyamatosan súlyproblémákkal küzd. Hol auswitzi fogyókúrán, hol több tíz kilós hízáson megy át, és a fellépések alkalmával is gyakorta változik a testsúlya. Tóth Szabi karácsonykor úgy meghízott, hogy saját bevallása szerint óriási lufiként járta az ismerősöket, de mindezt megelégelte! Most már sokkal jobban odafigyel magára, és már nem érdekli az sem, hogy a teltség összefüggésben van-e a jóléttel. 

Tóth Szabi folyamatosan súlyproblémákkal küzd: hol hízni, hol fogyni akar. "Karácsony előtt volt egy intenzív fogyókúrám, amit én csak úgy neveztem, hogy auswitzi fogyókúra, ami abból állt, hogy nem ettem. Elég jól kiböjtöltem egy másfél hétig körülbelül, tényleg csak minimális ételt vittem be a szervezetembe" - meséli a tabutv.hu riporterének a Sugarloaf szőke fenegyereke, aki az ünnepek alatt vissza is szedte a leadott mennyiséget.

"Olyan szinten halmozottan visszajött, hogy nekem tulajdonképpen az egész karácsonyom azzal telt, hogy egy felfújt lufiként éreztem magam, és próbáltam egyik oldalról a másikra repülni. Ma már egyébként megint elkezdtem fogyókúrázni, és nem is ettem. Tudom, hogy ez nem egészséges, de azt is tudom, hogy az sem az, ha az ember nem tudja a kabátját vagy a zakóját begombolni" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Tóth Szabi, aki nem szeretne úgy kinézni, mint egy négy-öt hónapos terhes nő.

Szabolcs egyébként nem szégyelli a testét, sőt! "Amikor aktívan csajoztam, akkor is tudtam ezzel a testalkattal is csajozni, engem soha nem érdekelt a testem, hiszen én zenész vagyok, és innentől kezdve nem arra megyek rá, hogy testet építsek" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a Sugarloaf frontembere.

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2252 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x