Zenészek csődben! Erőss: nem akarok bicegve élni!
Címlap / Showbiznisz / Zenészek csődben! Erőss: nem akarok bicegve élni!

Zenészek csődben! Erőss: nem akarok bicegve élni!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-02

Lapszemle: Aranylemezek és felejthetetlen dalok fűződnek a nevükhöz, mégis éheznek. Drámai döntést hozott Erőss Zsolt hegymászó. 

Vikidál Gyula autóját, könyvtárát és személyes tárgyait bocsátotta áruba, mert nem tudja eltartani a családját, de nem ő az egyetlen, aki a csőd szélén áll. Bergendy István 30 évi munka után, a kor egyik legnépszerűbb zenekarának vezetőjeként ment nyugdíjba 18 éve. – Akkor 4 ezer forintot kaptam, most 49 280 forintot. 20 lemezt adtunk ki, mindegyik arany lett, de másoknak is írtunk, és zenekarként kísértük. Katasztrofális a helyzetünk, a kereskedelmi rádiók, tévék már nem kíváncsiak a zenénkre – magyarázza Bergendy a Blikknek. - Sajnos akad olyan régi rocker, aki ingyenkonyhára jár enni – sóhajtott Benkő László, az Omega billentyűse.

A Tátrában megsérült sportember inkább protézissel vág neki újra a Himalája csúcsainak, semmint sántikálva kelljen még a boltba is lemennie. Erőss Zsolt megtarthatta volna összezúzott végtagját, mégis kérte orvosaitól az amputációt. Felesége elfogadta elhatározását, édesanyja kevésbé érti. - Orvosi szempontból nincs akadálya, hogy Zsolt megfelelő végtagprotézissel újra hegyet mászhasson – mondta a Péterfy kórház baleseti intézetének szakmai igazgatója a Borsnak.

Az oltás ellenére számos gyerek betegedett meg egy bakonyoszlopi nevelőotthonban. Palicsek Zoltán háziorvos szerint ÁNTSZ-vizsgálat is igazolta a H1N1-járványt, a hatóság viszont állítja: még nem fejezték be a vizsgálatot. A gyerekek azonnal vírusellenes gyógyszert kaptak, mára szinte mindenki meggyógyult, szövődményekről nem tudni - írja a Népszabadság.

Belső vizsgálatot indítottak a Kanizsai Dorottya Kórházban Bagonyai Attila nemzetközi sakkmester halála kapcsán. A vizsgálat idejére egy orvost felfüggesztettek - jelentette be hétfőn sajtótájékoztatón Prof. dr. Bátorfi József, az intézmény főigazgatója. Az országos tiszti főorvos utasítására az ÁNTSZ is vizsgálódik, Zalából és Kanizsáról az oltásokkal, az elhunytakkal kapcsolatos adatokat gyűjtenek - olvasható a Zalai Hírlapban.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3650 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x